spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăSpecialCumnatul lui Victor Ponta a fost eliberat din arestul preventiv

Cumnatul lui Victor Ponta a fost eliberat din arestul preventiv

-

Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost eliberat din arestul preventiv.

- Reclama -

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfârşitul lunii februarie în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, a fost plasat în arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a instanţei supreme.

Î

nalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a judecat joi contestaţiile lui Iulian Herţanu, Vladimir Ciorbă şi Ilie Drăgan, arestaţi în dosar.

Instanţa a admis contestaţiile lui Herţanu şi Ciorbă, care au fost plasaţi în arest la domiciliu, şi au respins-o pe cea formulată de Drăgan la măsura preventivă.

În 18 februarie, Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de firma sa, SC Grossman Engineering Group. Directorul Grossman Engineering, Ilie Drăgan, a fost arestat în 20 februarie.În acelaşi dosar, au fost fost plasaţi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiță, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...