spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Cum suge Relu Fenechiu primăriile liberale fără să facă aproape nimic

Cum suge Relu Fenechiu primăriile liberale fără să facă aproape nimic

-

Primăria Ciortești din județul Iași plătește 75.000 lei firmei Spes Consulting SRL pentru redactarea unui document pe care putea să-l întocmească orice funcționar din cadrul primăriei/Firma Spes Consulting este deținută de Anamaria Țugui, soția lui Vali Țugui, consilierul lui Relu Fenechiu din perioada în care acesta era ministrul Transporturilor.Acum, Țugui deține Centrul de Idei și Soluții Financiare, unde îl are angajat pe funcția de manager pe Relu Fenechiu.La Ciortești, firma lui Țugui primește 75.000 de lei doar pentru cererea depusă la Agenția Fondului de Mediu. Culmea, proiectul cu studii și expertize a costat doar 46.000 de lei. Spes Consulting primește anual zeci de contracte de consultanță de la primării conduse de primari liberali, scrie 7 Iași.

- Reclama -

Spes Consulting primește anual zeci de contracte de consultanță de la primării conduse de primari liberali. În același timp, tot din bugetul comunei,  primarul Alina Apostol mai achită peste 46.000 lei către o firmă din Vaslui care va face toată munca pe care ar fi trebuit să o facă Spes Consulting, astfel că firma liberală bagă toți cei 75.000 de lei în buzunar fără a face mare lucru.

Relu Fenechiu (n. 3 iulie 1965Dărmăneștijudețul Bacău) este un politician român, fost ministru al Transporturilor. El a fost membru al Partidul Național Liberal din 1996 până în 2013, când a fost condamnat la 5 ani de închisoare. A mai fost condamnat la 3 ani și 10 luni închisoare cu executare, după ce și-a recunoscut vinovăția într-un nou dosar în care este acuzat de trafic de influență în formă continuată și spălare de bani

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img