Cum și-a făcut imagine George Maior la un meci de baseball

0
244

Ambasadorul George Cristian Maior a dat lovitura de începere a meciului de baseball dintre echipele Washington Nationals şi Chicago Cubs, a anunțat pe facebook Remus Ioan Stefureac, consilierul lui George Maior în Ambasada României din Washington D.C.

Cum a ajuns George Maior în această postură?

O recunoaște Ștefureac: România a fost invitată, sâmbătă, 8 septembrie 2018, să participe la evenimentul „Taste of the World”, organizat de una dintre cele mai apreciate echipe de baseball ale momentului, Washington Nationals, cu ocazia meciului dintre echipa locală şi Chicago Cubs, cea mai populară echipă de baseball din SUA.Cu acest prilej, Ambasada României a pregătit un eveniment de promovare a Centenarului şi a tradiţiilor culturale româneşti. Ambasadorului României, George Cristian Maior, i-a fost conferită onoarea de a da lovitura de începere a meciului (first pitch), iar drapelul României a fost prezentat pe terenul de joc în cadrul unei ceremonii oficiale.

Aflat la a treia ediție, evenimentul „Taste of the World” s-a bucurat de participarea a zeci de mii de spectatori americani, a concluzionat consilierul lui Maior.