spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriCum și-a făcut Florian Coldea penthouse pe un bloc

Cum și-a făcut Florian Coldea penthouse pe un bloc

-

Un banal apartament de la ultimul etaj al unui bloc din București a fost transformat de Florian Coldea într-un soi de penthouse. Cu încadrarea în declarația de avere a fost mai greu: o vreme, anexa a fost un apartament nou, apoi s-a transformat în “alipire“.Apartamentul “de bază“ al penthouse-ului “artizanal“ a fost cumpărat de Florian Coldea la sfârșitul anului 2006 prin credit ipotecar și avea o suprafață de 72,47 de metri pătrați. Acum, apartamentul s-a umflat până la 128,76 de metri pătrați, scrie România Liberă.

- Reclama -

Practic, în aproape patru ani după cumpărarea apartamentului de 72,47 de metri pătrați, Coldea l-a extins pe acoperișul blocului cu încă 56,27 de metri pătrați (și nu 56,97 de metri pătrați, cum a scris Coldea inițial). În general, pentru astfel de anexe, autorizațiile se obțin greu sau deloc. Din motive întemeiate, care țin de gradul de încărcare cantitativă al structurii de rezistență a unui bloc de locuințe. Cel mai probabil, însă, Coldea a pretextat că anexele sunt din materiale ușoare și au o întindere limitată (sub 14 metri pătrați, inițial, așa cum arată și declarația de avere din 2009, referitoare la situația de fapt din 2008).  Semne de întrebare ridică și suma cu care Coldea a achiziționat diferența de spațiu de locuit, dar și vânzătorul acelui spațiu (un grup de locatari, asociația de locatari?), mai scrie Rl.

RL nu a reușit, până la data publicării articolului, să obțină un punct de vedere de la Florian Coldea, acesta refuzând să răspundă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...