Cum s-a înecat Firea în spa-ul lui Felix și Ghiță CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

0
143

de Andrei Bădin

Familia Firea-Pandele este foarte nervoasă după pierderea alegerilor, Soțul a spus duminică seară la România Tv că la 21.30 l-a sunat supărat pe premierul Orban și l-a amenințat cu ceva secrete de alcov. Soția se ceartă și ea cu toată lumea.

Fără îndoială ambii au dreptate să fie supărați numai că eșecul li se datorează.

Să explicăm: până acum vreo o lună, dna Firea avea un mic avans. Era și momentul în care Traian Băsescu ajunsese la 16-17% în sondaje, Atunci s-a produs declicul. Și pas cu pas a mers spre fundătură.

Bomboana pe colivă” a fost scandalul Câinele și corul de țațe Budeanu-Lovin. Probabil dezvăluirile despre Nicușor Dan sunt adevărate, dar în momentul în care vin din cercul tău de casă și promovate în prezența ta la televiziunile apropiate, Antena 3 și România Tv, se creează efectul contrar. Lumea nu vede dezvăluirile, ci faptul că ești disperată.

A fost momentul în care s-a creat valul anti Firea. Ca om de presă ar fi trebuit să știe că dezvăluirile treuiau ”aruncate” pe alte medii și nu trebuia să se implice în nici un fel.

O spune azi și Traian Băsescu, care recunoaște că a pierdut procente bunicele din afacere, și a realizat că se creează valul anti Firea Un val creat chiar de Gabriela Firea. Din prostie sau nu, nici nu mai are importanță..

După Spa-ul lui Geoană la Vîntu, acum am avut spa-ul lui Gabi Firea la Voiculescu și Ghiță. Cu aceleași efecte.

Doamna Firea ar fi trebuit să își aducă aminte că în 2016 a câștigat pe fondul unei campanii liniștite. Atunci ieșea Dragnea și desena pe tablă creșteri și câini cu covrigi în coadă. Nu au ostilizat și nici nu au trezit la viață electoratul antipesedist. Acum, după cum a mărturisit duminică seară la România TV, ”strategul” de campanie a fost Pandele. S-a văzut!