spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriCum s-a îmbogățit cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, care acum...

Cum s-a îmbogățit cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, care acum își toarnă protectoarea la DNA

-

Ana Maria Topoliceanu, prietena de-o viaţă a Elenei Udrea, a condus tot ce însemna turism de stat în Constanţa, în perioada în care actualul deputat PMP era ministru al Turismului, l-a împrumutat la un moment dat pe deja celebrul Gheorghe Stelian, zis Stelu, cu impresionanta sumă de 200.000 de euro şi împărţea un apartament din Bucureşti cu Tudor Breazu, în prezent arestat în dosarul de corupţie al Elenei Udrea.
2
Replica de Constanța scrie:„Avocata Ana Maria Topoliceanu, de 39 de ani, pe care DNA o acuză de luare de mită în dosarul Gala Bute, pe când conducea Compania Naţională de Investiţii (CNI), şi-a făcut publică prima declaraţie de avere în aprilie 2008. În respectivul document, Topoliceanu declara venituri de 100.000 de euro de pe urma cabinetului său de avocatură, două apartamente în Bucureşti, cumpărate în 2007 şi 2008, un teren intravilan de 3000 metri pătraţi în Ilfov, bijuterii de 10.000 de euro şi o maşină VW. Prietena Elenei Udrea mai declara un credit de 60.000 de franci elveţieni luat de la OTP Bank şi, cel mai interesant, un împrumut de 200.000 de euro acordat lui Gheorghe Stelian(foto).
Stelian_Gheorghe
Este vorba despre celebru Stelu, afaceristul care a beneficiat de despăgubiri de 89 de milioane de euro pentru un teren din Bucureşti, după cum se arată în dosarul fostei şefe DIICOT, în care Alina Bica, de asemenea prietenă a Elenei Udrea, este arestată pentru corupţie. Acelaşi Stelu, personajul cheie în dosarele Bica-Udrea-Cocoş care în 2008 se împrumuta cu 200.000 de euro de la prietena Elenei Udrea, avea să cumpere în 2011 hotelul Mamaia, în mandatul de ministru al actualului deputat PMP. Ne întoarcem la Ana Maria Topoliceanu pentru a sesiza saltul spectaculos înregistrat de aceasta în numai doi ani, următoarea declaraţie de avere, din 2010, fiind semnată în calitate de consilier al ministrului Elena Udrea. Topoliceanu îşi achitase deja creditul de 60.000 de franci elveţieni către OTP Bank, în timp ce Gheorghe Stelian îi returnase, la rându-i, împrumutul de 200.000 de euro. Avocata nu mai avea terenul din Ilfov, în schimb cumpărase unul arabil de 31.400 metri pătraţi în Dâmboviţa, valoarea bijuteriilor şi ceasurilor sale a sărit deja la 40.000 de euro, avea trei conturi în lei, euro şi dolari la Raiffeisen Bank, iar VW-ul a fost înlocuit de un BMW X 6. Foarte interesant, în contextul numelor care se perindă acum în dosarul Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu declara că deţine 90% din drepturile de proprietate asupra unui apartament din Bucureşti, de pe strada Dionisie Lupu, restul de 10% aparţinând lui Tudor Liberiu Breazu. Nimeni altul decât administratorul afacerilor Elenei Udrea şi acuzat şi el de corupţie în dosarul Gala Bute.”

De notat că Ana Maria Topoliceanu a fost și este avocatul în domeniul imobiliar a lui Gheorghe Stelian, turnătorul lui Dorin Cocoș și al Elenei Udrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img