spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriCum pune PNL directori medicali la Ambulanță

Cum pune PNL directori medicali la Ambulanță

-

Libertatea publică sâmbătă un document din mapa secretarului de stat Andrei Baciu, care arată cum urmează să fie făcută numirea directorului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, cu o recomandare din partea președintelui PNL Olt, fără să fie organizat un concurs – procedura normală pentru ocuparea acestor posturi.

- Reclama -

„Filiala Olt a Partidului Național Liberal recomandă și susține nominalizarea colegei noastre pentru postul de director al Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Doamn Cornelia Marcu este medic primar de medicină generală și are o activitate de 23 de ani în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, iar în perioada 2007-2009 a deținut funcția de director medical, având examen pe acest post”, este textul recomandării semnate de președintele PNL Olt.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu (foto(, susține că gestul este unul „firesc”.

Întrebată cum se va folosi concret de scrisoarea de recomandare, Marcu a spus că încă se gândește dacă să o înainteze managerului SAJ Olt pentru a fi propusă pentru postul de director medical sau direct Ministerului Sănătății.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img