spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeCum ii ține Clotilde blocați pe locuitorii din Greenfield

Cum ii ține Clotilde blocați pe locuitorii din Greenfield

-

PNL Sector 1 îi reproşează primarului Clotilde Armand că nu face demersuri pentru a plăti taxa către Romsilva în vederea scoaterii drumului Vadul Moldovei din pădurea Băneasa din fondul forestier.

„O simplă cerere. Şi o plată de 80.000 lei pentru un drum. Nici măcar atât nu a vrut să facă Clotilde Armand pentru locuitorii din cartierul Greenfield. Armand refuză cu rea voinţă să îşi ţină promisiunea din campanie şi să ducă la îndeplinire mandatul deja dat de Consiliul Local şi cel General şi aruncă pisica în curtea USR Bucureşti. În loc să semneze cererea pentru care este mandatată şi să plătească taxa către Romsilva pentru scoaterea drumului din fondul forestier, care ar rezolva deschiderea drumului, ea împinge o propunere Consiliului General să o lase pe ea în pace şi să se întoarcă în timp tot demersul cu 6 ani, în 2017”, scrie PNL Sector 1, pe Facebook.

- Advertisement -

În ce priveşte proiectul consilierilor generali USR care propun ca drumul forestier „Vadul Moldovei” din pădurea Băneasa să fie declarat „drum de interes local”, PNL Sector 1 transmite că direcţiile de specialitate din Primăria Capitalei urmează să stabilească legalitatea propunerii.

„O propunere despre care nu ştim încă dacă poate fi sau nu implementată, sau dacă e măcar legală. Direcţia Juridică şi Direcţia Patrimoniu din Primăria Capitalei vor verifica acest aspect. (…) Armand a împins asta aseară, ca să îi facă pe oameni să nu mai meargă la protestul din faţa Primăriei Sectorului 1 de astăzi”, se mai arată în postare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img