spot_img
22.9 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeCum au furat spionii ucrainieni calul lui Kadyrov pentru 18.000 de dolari

Cum au furat spionii ucrainieni calul lui Kadyrov pentru 18.000 de dolari

-

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, a declarat pe canalul său Telegram că și-a răscumpărat armăsarul furat în Cehia prin medierea serviciilor speciale ucrainene.

Faptul că armăsarul său, pe nume Zazu, a fost furat în Cehia a fost raportat de Kadyrov în martie. El a amintit, de asemenea, că încă din 2014, calul a fost inclus pe lista proprietăților lui Kadyrov înghețate în Republica Cehă, ca parte a sancțiunilor anti-ruse.

„La începutul anului, reprezentanți ai serviciilor speciale ucrainene m-au abordat prin intermediari, care s-au oferit să-l cumpere pe Zaza. Ei știau de atașamentul meu față de cal și nu au dat greș – bineînțeles, am fost de acord. Sincer, am crezut că Zazu va fi transferat cumva oficial, cu eliminarea sancțiunilor etc. Dar s-a dovedit că serviciile speciale aveau un plan îndrăzneț – pur și simplu i-au pus în scenă furtul dintr-un grajd din Cehia. Să vă reamintesc că oricui i s-a părut ciudat atunci cum un cal scump ar putea pur si simplu să dispara.Se pare ca poate. Acum Zazu este in drum spre casa. Si m-a costat sa-l aduc inapoi… atentie: 18 mii dolari!” a precizat Kadyrov.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img