spot_img
-1.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăDezvaluiriCum a vrut Cioloș să îmbrace cămașa roșie socialistă

Cum a vrut Cioloș să îmbrace cămașa roșie socialistă

-

Vă pot spune o discuție cu Jean-Claude Juncker, când eu l-am susținut pe Cioloș să rămână comisar european. I-am spus: aș vrea să rămână Cioloș încă un mandat în Comisie. Poți să mai rămâi un mandat, dar nu pe același portofoliu. Juncker s-a uitat la mine, zice: Știi ce mi-a spus? Că, dacă portofoliul e la socialiști, el trece la socialiști. Asta e discuția mea cu Juncker și nu are cum să nu recunoască, oricine ar da din coadă. Era dispus să treacă pentru a rămâne comisar european, a declarat fostul președinte Traian Băsescu la TVR 1.

Fostul senator PSD Valer Marian a declarat la postul de televiziune NCN Cluj că fostul premier Dacian Cioloș ar fi semnat o adeziune la PSD.

Valer Marian susține că “Ioan Rus a negociat cu Victor Ponta un nou mandat de comisar european pentru Dacian Cioloș” și că are informații că “acesta (Cioloș) are semnată o adeziune de înscriere în PSD”.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială