spot_img
16.1 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăActualitateCum a ajuns celebrul NC cu pianul țuțărul lui Fritz CONTROVERSA ZILEI...

Cum a ajuns celebrul NC cu pianul țuțărul lui Fritz CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Celebrul Neculai Constantin Munteanu, comentatorul pe care îl apreciam in perioada comunistă la microfonul Europei Libere, a ajuns un jalnic propagandist al primarului userist al Timișoarei Dominic Fritz.

- Advertisement -

Probabil cu o pensie neîndestulătoare la Munchen pentru câteva berici și o porție triplă de cârnați cu varză, NC s-a pus in slujba personajului emblematic pentru LGBT+. Cunoscătorii ar spune că „marile spirite” se întâlnesc acolo unde ii doare mai tare.

”Am auzit aseară că domnul Dominic Fritz cântă la pian, ceea ce este un lucru minunat, pentru că la pian mai cântă cineva…aaaa….Robert Negoiță. Dar nu cântă așa de bine ca dumneavoastră. Am aflat însă că sistematic, are un cor de Gospel. E adevărat? E un lucru extraordinar să aveți un primar care cântă!”, a comentat NC, fost al nostru.

- Advertisement -

Ce „cântă” exact Fritz nu știm, dar știm că e mai bun ca primarul de la s3, ne spune doct NC. La „cântat”. NC nu detaliază capitolul „cântat”, că unii pe vremuri „cântau” la Secu și unii zic că la asta s-a priceput și fostul angajat al Europei Libere.

Si așa „miturile” se autodemolează. Amin!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img