spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAnalizeCulisele transferului lui Dan Nistor la Craiova: Fostul căpitan al câinilor primește...

Culisele transferului lui Dan Nistor la Craiova: Fostul căpitan al câinilor primește 120.000 de euro la semnătură și Dinamo își plătește o parte din datorii

-

Atacat violent de fanii PCH după vânzarea lui Dan Nistor la Craiova, președintele lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a rupt tăcerea și se apară. Oficialul dinamovist dezvăluie, în exclusivitate, pentru Prosport că fără cei 300.000 de euro încasați de pe mijlocaș, ”câinii” nu ar putea lua licența pentru sezonul viitor de Liga 1.

Și pentru noi a fost dificil, dar Dan încasează o sumă mare la semnătură, pe care nu o putea rata. Iar Dinamo va plăti o parte din restanțele jucătorilor, astfel încât să putem lua licența! Nu eu am negociat cu Craiova! L-am împins la 120.000 de euro? Distrug eu Dinamo? Eu iubesc Dinamo, dar văd cu tristețe că în ultima vreme tot ce se întâmplă la Dinamo e din vina mea. De ce? Pentru că nu apar pe toate posturile de televiziune să țip și să arunc acuze spre toată lumea?Cu banii încasați pe Nistor, Dinamo poate merge în cantonament și va primi licența pentru sezonul viitor pentru că vom achita datoriile rămase. Credeți că mie îmi convine să îl pierdem pe Dan? Sau alți fotbaliști care puteau face diferența și au plecat?, a spus Bălănescu.

- Advertisement -

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img