Culisele scandalului cu interceptări din PNL

0
1481

Scandal fără precedent la Partidul Național Liberal Gorj, unde liderul judeâean Dan Vîlceanu îl acuză pe fratele primarului Târgu-Jiului, șeful ITM Gorj, George Romanescu, că s-ar aflat în spatele campaniei de denigrare ce a culminat cu un articol în ziarul  ”România Liberă”. Vîlceanu a postat pe pagina de socializare fotografii cu discuții între Leonida Belgher și George Romanescu, în care este anunțată ancheta din ziarul național. Numai că, George Romanescu declară, într-un interviu pentru Radio Infinit, că nu sunt conversațiile sale. Belgher zice și el că discuțiile sunt din telefonul său, dar că nu au fost purtate cu George Romanescu ci cu un jurnalist. Și Marcel Romanescu a comentat, luni, pe tema scandalului, catalogându-l drept ”cancanuri”, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.

Duminică în emisiunea Controverse realizară la B1 de Andrei Bădin deputatul liberal i-a cerut public ministrului Muncii Violeta Alexandru destituirea de la ITM a fratelui primarului PNL din Târgu Jiu pe care l-a acuzat că ar fi fost pus în funcție de PSD și că ar face parte dintr-o mafie transpartnică.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII CONTROVERSE B1:

Dan Vîlceanu a făcut o postare șocantă, pe pagina de socializare, în weekend, acuzând că este ținta unei campanii de denigrare, pusă la cale de șefi de deconcentrate care au fost schimbați ori urmează să fie înlocuiți din funcții. Totul după ce, în presa locală și centrală, au apărut informații despre afacerile familiei liderului PNL Gorj și ultimul contract, de 3,8 milioane de lei, obținut de la Complexul Energetic Oltenia.

Pe facebook, Vîlceanu postează capturi ale unor discuții purtate pe WhatsApp între șeful ITM Gorj, George Romanescu și Leonida Belgher, unde este anunțată ancheta din ziarul România Liberă. Liderul PNL Gorj spune că a fost surprins să vadă așa ceva și că este dezamăgit de atitudinea șefului ITM.

George Romanescu, șeful ITM Gorj,  neagă vehement că i-ar aparține conversațiile publicate de Dan Vîlceanu.