spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightCulisele intrării lui Alexandru Căutiș în PSD: Cum și-a făcut un prieten...

Culisele intrării lui Alexandru Căutiș în PSD: Cum și-a făcut un prieten consilier

-

Jurnalistul Alexandru Căutiș, colaborator al postului Realitatea TV, care a anunțat că va candida la Constanța pentru PSD, a declarat că relațiile sale cu partidul lui Dragnea dateză din primăvară când și-a pus un prieten consilier la Consiliul Local Mangalia, localitatea sa natală.

Căutiș a recunoscut pentru Ziua de Constanța că, la Mangalia, a reușit să îl convingă pe președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, să îl pună pe lista pentru CLM Mangalia pe Ozghiun Menabit, un cunoscut al său.

CITIȚI ȘI:Jurnalistul Alexandru Căutiș va candida pentru PSD: Eu m-am dus și am cerut

„Ulterior, la sugestia acestui prieten al meu, m-am dus către domnul Stroe. (…) Eu nu văd partidele ca un grup omogen care trebuie detestat, anihilat in corpore. Fiecare partid are oameni buni și mai puțin buni. Este posibil să fie percepția ca la PSD să fie mai mulți oameni răi, cum am sugerat și eu de atâtea ori (…) Demersul meu nu este pentru câștig. Eu nu intru în politică pentru a mă îmbogăți, am familie, am tot ce îmi trebuie. Știu că mi-am asumat un risc foarte mare dar intenția mea este ca gestul meu să fie o invitație pentru alți oameni capabili să intre în partide pentru că este nevoie de ei. Aceasta este și o manieră de a-ți satisface off-ul. Dacă nu încerci, oare nu este o durere mai mare “, a afirmat Alexandru Căutiș.

Port discuții cu PSD Constanța de aproximativ trei săptămâni – o lună. Eu nu intru ca simpatizant PSD, ca fanatic în PSD, ci pentru că îmi doresc ca partidul acesta să se schimbe. Acum câteva zile am semnat și adeziunea la PSD, pentru că era obligatorie. Omul pe care-l respect și pentru care am acceptat să fac pasul ăsta este Felix Stroe, iar relația mea cu el datează de ani de zile. Nu intru în politică pentru a mă îmbogăți, pentru că mă regăsesc în chipurile celor din PSD, ci pentru a transmite un mesaj oamenilor care cred că pot schimba ceva în țara asta să intre în aceste partide care, întâmplător, ne fac nouă viața, a declarat, în exclusivitate pentru ZIUA de Constanța jurnalistul revistei Kamikaze, Alexandru Căutiș.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img