spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightCT Popescu despre clipul Ambasadei Suediei despre Kovesi: PENIBIL

CT Popescu despre clipul Ambasadei Suediei despre Kovesi: PENIBIL

-

Mesajele pentru Laura Codruţa Kovesi strânse de Ambasada Suediei într-un video prezentat în ziua în care procurorul-şef al DNA a primit medalia Steaua Polară sunt penibile. Iar filmul face mai mult rău, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

- Reclama -

Cristian Tudor Popescu: „Doamna din Piaţa Obor mie mi s-a părut extraordinară. O doamnă care cu siguranţă are o autorizaţie comercială în foarte bună regulă ne asigura acolo că Oborul e cu Kovesi. Dom’le, m-am liniştit, eram uşor anxios înainte de asta. Dar după ce am văzut-o pe doamna care ocupa ecranul atât cu abundenţa fiinţării sale cât şi cu fustele înconjurătoare… E limpede, dacă Oborul e cu noi, s-a rezolvat. De asemenea, am văzut fete, studente smulse cu cruzime din lectura ecranului de iPhone şi puse să ne spună acolo cum este supermenul României doamna Kovesi.Râdem, râdem, dar spectacolul este omomorf cu telegramele de felicitare pentru Nicolae Ceauşescu, de la oamenii muncii de peste tot. Acuma, oamenii muncii am văzut că sunt, din selecţie, vânzători, studenţi, ambasadori şi un domn, am înţeles, codirector al unei bienale Bucureşti – nu ştiu ce e aia. Un domn uşor răvăşit, cu coadă, care a spus că speră în renaşterea culturii datorită acţiunilor doamnei Kovesi.Transformarea doamnei Kovesi într-un star media, într-un star rock este o tâmpenie. Dânsa e procuror. Face o meserie care nu se potriveşte nicidecum cu aşa ceva. Da, i-au dat ordin, Suedia a dorit să o decoreze, foarte bine. S-o decoreze şi cu asta, basta.Domnul Klemm dă o înaltă apreciere activităţii anticorupţie a doameni Kovesi. Dar domnul Klemm a dat o înaltă apreciere activităţii anticorupţie şi a domnului Zgonea. Domnul Zgonea „Ciocan”, zis şi Mihai Viteazu. Şi lu’ ăla i-a dat o înaltă apreciere. Eu de câte ori îl văd pe domnul Klemm că apare pe ecran am o strângere de inimă.O colecţie de aberaţii. N-am înţeles. În orice caz, face foarte mult rău. Penibil. Grotesc. Şi aşa cum cred că e doamna Kovesi, nu cred că a fost deloc încântată de panarama asta pe care a produs-o Ambasada Suediei.”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...