spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăMehedințiCSS ORȘOVA, CÂȘTIGĂTOR LA REGATA ORȘOVA TROFEUL PORȚILE DE FIER

CSS ORȘOVA, CÂȘTIGĂTOR LA REGATA ORȘOVA TROFEUL PORȚILE DE FIER

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, împreună cu prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă și secretarul de stat, Bogdan Simcea, au participat astăzi la festivitatea de premiere a concursului de kaiac – canoe, Regata PORȚILE DE FIER ORȘOVA, care s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână.

- Reclama -

Competiția internațională la care au participat sportivi 11 cluburi sportive din țară, dar și din Bulgaria, a fost organizată de Clubul Sportiv Școlar Orșova cu sprijinul Inspectoratului Școlar, Primăriei Orșova și a Consiliului Județean Mehedinți.

“M-am bucurat să fiu alături de ei, să îi felicit pe tinerii de la Clubul Sportiv Orșova, pentru tot efortul, stăruința și dorința de a performa.

Cu sprijinul domnului profesor, Ilie Bănăduc și al antrenorilor, tinerii de la CSS Orșova au rezultate excepționale.

La “Regata Orșova, Trofeul Porțile de Fier”, au obținut locul I, la puncte, iar la alte competiții internaționale reprezintă județul Mehedinți și România cu succes!

Consiliul Județean Mehedinți.

Locul al II-lea a fost ocupat de sportivii veniți din Vidin, iar pe locul al III-lea s-au clasat tinerii de la Timișoara.

Îi felicit pe toți participanții cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani – cadeți, junior 1 și junior 2, care au avut curse kaiac și canoe de 1000 metri, 500 și 200 metri, în grupe individuale, dublu și de câte 4 sportivi! Probele au fost îngreunate de vremea deloc prietenoasă pentru astfel de competiții, dar chiar și așa, sportivii au făcut față!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img