spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeCristoiu: Vlad Alexandrescu, un episod din războiul SRI-SIE

Cristoiu: Vlad Alexandrescu, un episod din războiul SRI-SIE

-

E vorba de un război pe față între cele două grupări din Guvern: Gruparea SIE și Gruparea SRI.Demiterea sau, mă rog, tentativa de demitere a lui Vlad Alexandrescu a stîrnit furia SIE, Serviciu ale cărui interese- inclusiv financiare, precum Afacerea Cumințenia Pămîntului – le slujește cu sîrg Vlad Alexandrescu. Asta explică pe de o parte șovăiala lui Dacian Cioloș în a-l demite pe ministru, iar pe de alta, surprinzătoarea intervenție a lui Klaus Iohannis împotriva lui Vlad Alexandrescu. Miniștrii atacați violent în Scrisoarea GDS-istului Vlad Alexandrescu sunt suspectați de a fi sprijiniți de SRI, scrie jurnalistul pe blogul său.

- Reclama -

Ipoteza că a fi vorba de un Război SIE-SRI e confirmată de intervenția lui Traian Băsescu în apărarea lui Vlad Alexandrescu.A fost prilejul de a ne a aminti că, în timp ce face SRI cu ou și cu oțet, Traian Băsescu zice despre SIE doar după ce și-a uns buzele cu miere.Scrisoarea lui Vlad Alexandrescu, echivalentă unui denunț la GDS împotriva colegilor săi de Guvern, ne semnalează un adevăr: Războiul declarat fățiș de acuzațiile Codruței Kovesi, avîndu-și principala cauză în amestecul SIE în Afacerea Spionarea șefei DNA, continuă, așadar, și în zilele de Paști.Ca dovadă că Serviciile n-au nici un Dumnezeu!, este concluzia lui Cristoiu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...