spot_img
25.8 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeCRISTOIU: Vișinescu a fost condamnat la 20 de ani pentru 12 victime....

CRISTOIU: Vișinescu a fost condamnat la 20 de ani pentru 12 victime. Ion Iliescu, responsabil de moartea a 1100 de persoane, a fost chemat de Liviu Dragnea să îndrume PSD

-

Jurnalistul Ion Cristoiu i-a replicat fostului presedinte Ion Iliescu, care vineri a postat pe blogul sau un atac dur la adresa jurnalistului.  

- Reclama -

Titlul articolului publicat in Evenimentul Zilei: Sub acuzația de crime împotriva umanității, Alexandru Vișinescu a fost condamnat la 20 de ani închisoare pentru 12 victime. Ion Iliescu, responsabil de moartea a 1 100 de persoane, a fost chemat de Liviu Dragnea să îndrume partidul de guvernămînt!

CITITI SI: Ion Iliescu, furibund: Oameni ca Ion Cristoiu au construit, din prostie, sau din ticăloșie, imaginea unei Românii dominată de ”baroni” locali

Vineri, 24 iulie 2015, a fost condamnat la 20 de ani închisoare, pentru crime împotriva umanității, fostul conducător al Lagărului de la Rîmnicu Sărat.Se spune că 12 persoane au murit din cauza lui.Ion Iliescu, fostul conducător al Grupului Criminal care a organizat diversiunea Teroriștii din decembrie 1989, în urma căreia au murit 1 100 de oameni nevinovați, al Grupului care a organizat cele două mineriade, autor și el de crime împotriva umanității, nu numai că nici măcar n-a fost anchetat penal pentru asta, dar mai mult, după lovitura de palat de la CExN, a fost chemat să îndrume partidul de guvernămînt.Știți ce e straniu la Ion Iliescu?Că va muri fără a înțelege o clipă că a fost un ticălos, unul din marii ticăloși ai acestui popor.Nu vezi la Ion Iliescu nici acum, cînd e în preajma Marii Treceri, o încercare de a vedea minim autocritic ceea ce a făcut în viață, este concluzia lui Ion Cristoiu.

Ai condus partidul, țara, ai fost șeful partidului, ai fost toată viața un nomenclaturist căruia i s-a adus acasă pătrunjelul pentru Nina cu Volga, pentru că tu nu știi cum e să cumperi tu, cum e să umbli tu cu tramvaiul. Stai acasă și lasă-i pe alții, pe tineri, să conducă PSD! Ce-mi răspunde Ion Iliescu la această mustrare?„Sunt implicat în viața politică, și în viața de partid. Place sau nu lui Ion Cristoiu, ca fost președinte al României, ca fost președinte al PSD, și actual președinte de onoare al partidului, am niște obligații și niște responsabilități. Pe care înțeleg să mi le exercit, în fața românilor, a membrilor și simpatizanților PSD.”, scrie Cristoiu.

Numai Ion Iliescu, un bolșevic însetat de Putere, merge la ședințele PSD, trage sfori, rînjește, se implică în bătăliile din boscheții partidului.Nu e prima oară cînd îmi exprim dezgustul față de un bătrîn care nu știe să moară frumos, măreț, care e desfigurat de patima luptei pentru putere, care practică o scîrboasă pedofilie politică. La o asemenea vîrstă, în preajma Marii Treceri poți, desigur, să primești acasă tineri din partid, să le dai sfaturi, la cerere, să le spui povești din viața ta.Nu poți fără riscul de a fi indecent, deșucheat ca un babalîc care pîndește chiloții fetițelor, să te duci la ședințe, să te amesteci în treburile tinerilor, în luptele lor.Dacă ai o minimă decență, îi lași să-și vadă de treburile lor, mai afirma jurnalistul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...