spot_img
27.3 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeCRISTOIU: Suedia cere arestarea preventiva pentru sex neprotejat si scandalul violului de...

CRISTOIU: Suedia cere arestarea preventiva pentru sex neprotejat si scandalul violului de la Vaslui

-

7 decembrie 2010. Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, e arestat în Marea Britanie în urma unui mandat european emis de Suedia.Acuzațiile aduse lui Julian Assange: A făcut sex neprotejat cu o femeie, deși aceasta a insistat să-și pună prezervativ. A făcut sex neprotejat cu o altă femeie, în timp ce aceasta dormea, scrie jurnalistul Ion Cristoiu facand o paralela intre cazul violului de la Vaslui si cazul Assange.

- Reclama -

Mai scrie Cristoiu: 

10 noiembrie 2014. Șapte bestii violează în grup și torturează o elevă de liceu din Vaslui. Mărturia fetei e cutremurătoare. Bestiile o dezbracă, o obligă la perversiuni, o stropesc cu alcool pe motiv că joacă teatru. Ziarul Adevărul, care duce o campanie în această chestiune, a descris pe larg încercările incredibile prin care a trecut adolescenta.
După cinci luni de arest preventiv, fără ca Parchetul să obiecteze, cele șapte brute sunt eliberate de Justiția din Vaslui.
Se întorc acasă și, cu tupeul dat de incredibila bunăvoință a Justiției noastre, se fălesc cu ceea ce au făcut, ba mai mult pornesc o campanie online de umilire publică a victimei. Pentru cele scrise pe Internet, gen, i-a plăcut! în alte locuri din lume autorii textelor ar fi fost arestați pe loc.
Umilirea victimei unui viol se pedepsește aspru în lumea civilizată.
În sat, fata e pusă la zid, iar bestiile căinate c-au făcut pușcărie pentru atîta lucru – viol în grup cu torturarea victimei.

Cauza acestei umiliri publice a victimei stă în aberanta, incredibila decizie a Judecătorilor de la Vaslui.
Cei din sat au văzut în eliberare dovada că băieții nu sunt vinovați!
Deși s-a făcut o petiție online, deși personalități din spațiul public au luat atitudine, CSM s-a mișcat de abia acum pentru a investiga cum a fost posibilă punerea în libertate a unor bestii pentru a le da posibilitatea să-și umilească public victima.

Comparați cele două situații:
Suedia: Un bărbat urmărit internațional de un mandat de arestare, pentru că a făcut sex neprotejat, deși partenera îi ceruse să-și pună prezervativ.
România: Șapte bestii puse în libertate, deși au violat în grup și au torturat o adolescentă. După ce ajung libere, bestiile se apucă să umilească public victima.

Nu-i așa că noi, românii, am nimerit din greșeală în lumea civilizată?

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...