spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeCristoiu, provocare pentru Băsescu înainte de interviul de la B1 TV: Trebuie...

Cristoiu, provocare pentru Băsescu înainte de interviul de la B1 TV: Trebuie să ne spună cine sunt cu adevărat cei care acum îl hăituiesc

-

Mandatele lui Traian Băsescu sunt supuse, în ultimul timp, unei campanii de discreditare totală din partea instituțiilor de forță trecute de partea noului Stăpîn pentru că ștabii acestor instituții, promovați la șefii de Traian Băsescu, vor să-i dovedească lui Klaus Iohannis că sunt gata să-l slujească în orice ticăloșie, scrie jurnalistul Ion Cristoiu sâmbătă seară pe blogul său înainte de interviul pe care îl va realiza duminică seară împreună cu Cătălin Striblea în direct la B1 Tv cu fostul președinte Traian Băsescu.

- Reclama -

Sincer să fiu, am avut unele șovăieli înainte de a răspunde pozitiv rugăminții adresate de Mura Frânculescu, producătoarea lui Cătălin Striblea, de care mă leagă o lungă colaborare, pe vremuri, la alte televiziuni.
Mi-am zis, cum de altfel nu-i exclus să-și zică și unii cititori ai acestui blog aflînd că voi fi din nou prezent la un interviu cu Traian Băsescu:
-Iar? După ce m-am gîndit nițel, mi-am dat seama că trebuie să accept invitația Murei Frânculescu. De 25 de ani, de cînd scriu aproape zilnic despre realitățile noastre politice, n-am cunoscut o situație asemănătoare celei prin care trece acum Traian Băsescu, explică Cristoiu.

La fel ca în cazul Parchetului General, DNA se pregătește să rescrie penal istoria României încercînd să arate că Răpirea jurnaliștilor a fost o afacere mafiotă a lui Traian Băsescu, mai afirmă Cristoiu.

De cînd au început diversiunile împotriva sa, Traian Băsescu a refuzat să treacă la contraatac, pentru a arăta opiniei publice de la noi cine sunt cu adevărat copiii săi politici deveniți acum, din motive de lichelism, ciocanele cu care Klaus Iohannis îi dă în cap antecesorului său.După opinia mea, Traian Băsescu trebuie să ne spună, în fine, cine sunt cu adevărat cei care acum îl hăituiesc pentru a se răzbuna că l-au slujit timp de 10 ani.
E o datorie ivită nu numai din nevoia de a-și apăra mandatele, dar și din nevoia ca noi, muritorii de rînd, să știm cu cine avem de a face în noul regim. Acest argument a fost hotărîtor în acceptarea invitației de a participa la dialogul de pe B1tv cu Traian Băsescu, precizează Cristoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...