spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeCristoiu: Ponta credea că pisicindu-se pe lîngă Binom, el o să scape...

Cristoiu: Ponta credea că pisicindu-se pe lîngă Binom, el o să scape SRI SI DNA VOR SA ACOPERE MEDIATIC SCANDALUL RARINCA

-

Dacă Victor Ponta nu demisionează pînă atunci, Guvernul va pica la Moțiunea de cenzură. Cu un președinte atîrnat în cui pe post de tablou surîzător, Binomul SRI-DNA poate înhăța pe oricine odată ce nu s-a dat înapoi de la provocarea unei Crize politice punînd sub acuzare un premier în exercițiu.De ce au făcut asta acum?
Pentru că Scandalul Mariana Rarinca, dar mai ales Scandalul declarațiilor iresponsabile ale mai mult decît iresponsabilului General SRI Dumbravă creșteau în amploare de la o zi la alta. Valurile acestui tsunami riscau să dea peste zidurile de cazarmă ale Binomului SRI- DNA,
afirmă jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.

Punerea lui Victor Ponta sub acuzare are astfel două țeluri:
Să schimbe configurația de Putere în favoarea Binomului SRI-DNA, astfel încît să nu mai cuteze nimeni să se întrebe cine plătește pentru cele șase luni de pușcărie ale Marianei Rarinca.Să acopere mediatic Scandalurile în care sunt implicate SRI și DNA.
Deși e victima unei nedreptăți, Victor Ponta trebuie să demisioneze,
mai scrie Cristoiu.

- Advertisement -

Mult mai important decît toate acestea, Victor Ponta trebuie să demisioneze, pentru că în fața abuzurilor comise de Binomul SRI-DNA a umblat, cum zicea inspirat Crin Antonescu cu fofîrlica.Premierul Victor Ponta a aplaudat tripla arestare preventivă a Elenei Udrea deși puțea de la distanță a răzbunare din partea Binomului.Premierul Victor Ponta a aplaudat redeschiderea Dosarelor lui Traian Băsescu, și hăituirea fostului președinte de către foștii lingători ai bocancilor săi. Premierul Victor Ponta s-a lepădat de toți lideri PSD înhățați de Binom: de la Viorel Hrebenciuc pînă la Liviu Dragnea.Credea că pisicindu-se pe lîngă Binom, el o să scape:
Uite că n-a scăpat!,
este concluzia lui Crisotiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img