Cristoiu: Iohannis să stea de vorbă cu generalii de la SRI, că ei sunt reprezentanții străzii

0

Klaus Iohannis își permite să facă jocuri de imagine pentru că România încă nu are probleme economice, a susținut Ion Cristoiu într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, întrebat fiind ce părere are despre decizia președintelui de a chema la consultări reprezentanți ai societății civile, inclusiv ai celor care au ieșit în stradă.

Președintele ar trebui să stea de vorbă cu generalii de la SRI. Ei sunt reprezentanții străzii. Ce se întâmplă este o mizerie de prost gust.

Președintele și gruparea din jurul lui se joacă cu economia. Aceste fantezii politice de imagine de tipul ”hai să alegem să stăm de vorbă cu reprezentanții străzii, a rockerilor” sunt o copilărie. Ca om care a mai trecut prin asemenea împrejurări, mie mi se pare o prostie.

România nu are numai centrul Bucureștiului unde au loc manifestări. Președintele să se ducă în toate orașele să se stabilească reprezentănți. Ce înseamnă reprezentanții străzii? Este o prostie, este o comedie de imagine pe care domnul președinte și-o poate permite pentru că încă nu avem probleme economice.

Din partea mea poate să invite și formații de muzică ușoară. Dar ce e aia stradă? Unii sunt manipulați, alții au ieșit pur și simplu. Domnul președinte se joacă”, a afirmat Ion Cristoiu.