spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeCristoiu, dezvaluiri despre complotul din PSD

Cristoiu, dezvaluiri despre complotul din PSD

-

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie duminica seara pe blogul sau detalii despre complotul pus la cale in interiorul PSD impotriva lui Victor Ponta.

Scrie Cristoiu:

În timp ce Victor Ponta se afla în Turcia, Liviu Dragnea a făcut un turneu prin țară pentru a transmite baronilor locali următoarele mesaje:

  1. Victor Ponta v-a predat Binomului SRI-DNA pentru a rămîne el în fruntea PSD.
  2. Klaus Iohannis nu vrea să mai lucreze cu Victor Ponta. Cîtă vreme Victor Ponta rămîne la șefia PSD, partidul va avea de suferit, deoarece Klaus Iohannis are în mîinile sale toate instituțiile de forță.
  3. Binomul SRI-DNA i-a pus gînd rău lui Victor Ponta. Atît de tare e pornit Binomul împotriva lui Victor Ponta că SRI și-a sacrificat omul, Sebastian Ghiță.
  4. Dacă scăpăm de Victor Ponta mi s-a făgăduit că Binomul va reduce presiunea de pe PSD.

Ca urmare a acestei lucrături, pornite de Liviu Dragnea în schimbul promisiunii că la ÎCCJ, unde va fi judecat de Tovarășa Livia Stanciu, omul Binomului, va beneficia de clemență, se pusese la cale o Scrisoare a unor lideri PSD prin care i se cerea lui Victor Ponta să se autosuspende din funcția de președinte, așa cum el le-a cerut-o pînă acum celor anchetați de DNA. În capul listei, era Ion Iliescu, dușman de moarte al lui Victor Ponta de cînd îi fusese pusă în cîrcă înfrîngerea din 16 noiembrie 2014. 

Duminică, 12 iulie 2015, Victor Ponta o ia înaintea complotiștilor.

Potrivit Planului pus la cale de Poliția politică a lui Klaus Iohannis, urmează a doua etapă:Scoaterea afară a lui Victor Ponta din Guvern.Dar nu oricum, ci cu picioare-n fund.Atacul virulent și neașteptat al lui Mugur Isărescu la adresa Codului fiscal (pînă acum Mugur Isărescu n-a lansat nici măcar un sughiț la adresa Codului) face parte din Operațiune, este concluzia lui Cristoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img