spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeCristoiu, dezvăluiri despre Cătălin Predoiu

Cristoiu, dezvăluiri despre Cătălin Predoiu

-

Ce nu face omul ca să ajungă premier! Cătălin Predoiu îl pupă-n fund pe Gabriel Oprea de i s-au rupt acestuia pantalonii, scrie Ion Cristoiu despre prestația fostului ministru al justiției joi seară în interviul de la Realitatea TV.

Cristoiu îi face o descriere deloc pozitivă lui Cătălin Predoiu:

La alegerile din 2008, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu, a candidat pe listele PNL.
După alegeri, Cătălin Predoiu trădează PNL și devine ministru în Guvernul Boc. Rămîne ministru al Justiției în toate Guvernele portocalii pînă la căderea Guvernului MRU. După căderea Guvernului MRU, ca să rămînă mai departe ministru al Justiției, își oferă serviciile lui Victor Ponta. Se opune Crin Antonescu, care nu uitase trădarea din 2008.
În 2013, aflînd că Traian Băsescu va face PMP, merge la Cotroceni și-i propune lui Traian Băsescu un tîrg:
Funcția de șef al PMP în schimbul slujirii necondiționate.
Traian Băsescu îl refuză, știind de trădarea în favoarea lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu merge atunci la Vasile Blaga de la PDL și i se pune la dispoziție pentru a-l înjura pe Traian Băsescu în schimbul funcției de prim vicepreședinte PDL. Vasile Blaga acceptă. Cătălin Predoiu înepe să-l înjure pe Traian Băsescu. După ce pierde candidatura PNL la Președinție, Cătălin Predoiu se pune în slujba lui Klaus Iohannis în schimbul funcției de premier.

- Reclama -

Joi seara, la Realitatea Tv, Cătălin Predoiu, cu perspectiva de a deveni, în fine, premier, i-a ars lui Gabriel Oprea niște pupături în fund, de i s-au rupt acestuia pantalonii:
„Vreau să mă adresez unui om foarte important în statul român la ora asta, dl Gabriel Oprea, un om care a demonstrat eficiență în politică în ultimii ani, un om care a fixat ca obiectiv central al partidului său apărarea unui interes public mai larg, dincolo de interesele partinice, interesul național, un om experimentat, de ani de zile în mecanismele puterii, care nu poate să nu înțeleagă că acest drum nu mai are mulți kilometri și un om care nu poate să nu înțeleagă, cu cât mai târziu i se pune capăt acestei formule politice, cu atât mai rău pentru România.”, mai scrie Cristoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...