CRISTOIU: Binomul SRI-DNA serveste Antena 3 si familia Voiculescu

0
727

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma joi seara pe blogul sau ca binomul SRI-DNA ar servi postul de televiziune Antena 3 si familia care il patroneaza, Voiculescu.

Scrie Ion Cristoiu:

Azi, 25 iunie 2015, am luat cunoștință de două fapte:

  1. Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, cea cu care se fac negustoriile politice în numele tatălui, a fost achitată în prima instanță în Dosarul Loteria 2. E drept, sentința nu e definitivă, dar la lentoarea cu care se pot mișca lucrurile în Justiția noastră, pînă în 2016 nu văd nici măcar o primă ședință la Curtea de Apel, admițînd că DNA ar avea de gînd să conteste decizia Tribunalului. Cu puțin timp în urmă, Procesul de șantaj împotriva Cameliei Voiculescu, început în 1 octombrie 2013, a fost amînat pentru 23 septembrie 2015. Durează de un an și ceva. În 23 septembrie 2015 se apropie de doi ani. Și va mai dura vreo cîțiva ani.
  2. Procurorul Emilian Eva e cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA. Pentru asta a devenit ținta campaniilor violente duse de Antena 3, dar și de toate site-urile aflate sub influența lui Dan Voiculescu, de la Lumea Justiției pînă la DC news.Tot joi, 25 iunie 2015, am aflat că procurorul Eva Emilian, în prezent procuror la Iași, a fost înhățat de Binomul SRI-DNA. Urale nesfîrșite la Antena 3. Binomul SRI-DNA confirmă, prin acuzațiile aduse lui Eva Emilian, că e vorba de un bandit, care a acționat la comanda altui bandit Traian Băsescu.

Așadar, pe lîngă cele două favoruri făcute Cameliei Voiculescu, Binomul SRI-DNA a servit Antena 3 cu un nou argument de autoritate că mandatul lui Traian Băsescu a fost unul al hărțuirii criminale a dușmanilor precum Dan Voiculescu.

Băsescu și alte numeroase acțiuni ale Binomului n-au fost altceva decît material generos servit Antenei 3 pentru a putea ridica operațiunea de propagandă anti- Băsescu la nivele uluitoare, dacă ne gîndim că de șase luni România are un alt președinte: Klaus Ioahnis. Chiar și în disputa dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis Antena 3, la ordinele lui Dan Voiculescu, a fost mai mult decît prudentă cu cel care a cerut demisia premierului, singura atitudine fiind o nouă a lui Mihai Gâdea de pișat ochii a tristețe că cei doi se ceartă, mai afirma Cristoiu.