spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăhighlightCristoiu, atac furibund: DNA îmi poate fabrica imediat un dosar

Cristoiu, atac furibund: DNA îmi poate fabrica imediat un dosar

-

Tot mai mulți jurnaliști cu care vorbesc la telefon se apucă, în toiul nedumeririlor mele față de prestația DNA, să înalțe elogii DNA. De la unii, cu care am putut vorbi și între patru ochi, am aflat că se tem de DNA. Bine, bine, le spun unora, dar tu nu faci afaceri. Da, nu fac, dar DNA îmi poate fabrica imediat un dosar. Ia vreun interlop și-l pune să facă un denunț sub amenințarea că altfel îl arestează preventiv, afirmă Ion Cristoiu într-un editorial publicat luni seară pe siteul evz.ro.

Eu cred că Scandalul Elena Udrea a fost un test pentru opinia publică, pentru presă, pentru ONG-uri, pentru Parlament ca să se vadă cît de căcăcioși sunt toți: jurnaliști, oameni de afaceri, parlamentari, politicieni, patroni de televiziune, mai afirmă Cristoiu.

- Advertisement -

CONCLUZIA LUI ION CRISTOIU:

În cazul Elenei Udrea ne aflăm în fața unui abuz al DNA.Un abuz făcut dinadins ca să pută, pentru a vedea dacă Parlamentul va avea vreo obiecție.Parlamentul n-a avut, deși ar fi fost normal să respingă măcar una dintre cereri. Măcar așa, pentru a dovedi că nu e un Parlament al Republicii coloneilor de la DNA. Și astfel, DNA a mai făcut un test. Cel menit a verifica dacă Parlamentul e alcătuit din căcăcioși sau din reprezentanți ai națiunii.  O dată testul trecut cu brio, DNA poate merge mai departe pe drumul Republicii procurorilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img