spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriCristoiu: Am poze cu Rareş Bogdan mâncând gratis la unele restaurante/ Replica...

Cristoiu: Am poze cu Rareş Bogdan mâncând gratis la unele restaurante/ Replica lui Rareş Bogdan

-

„Rareş Bogdan era roşu la faţă. Cum să îmi dea mie lecţii de anticorupţie? Mânâncă şi bea pe gratis la unele restaurante şi pot întări cu poze. Chiar mă deranjează”, a susţinut miercuri seară la România Tv jurnalistul Ion Cristoiu după difuzarea unei prime părţi din interviul realizat la Belgrad cu Sebastian Ghiţă şi criticile ulterioare ale realizatorului Realitatea Tv.

- Reclama -

DE LA MINUTUL 12 DECLARAŢIILE LUI CRISTOIU:

Rareş Bogdan a reacţionat la declaraţiile lui Cristoiu:

Cât despre maestrul Cristoiu, care vorbește despre minunatele mese de prânz luate cu mine, pe vremea când făceam împreună emisiuni la Realitatea TV, o perioadă foarte frumoasă de altfel, nu pot decât să zâmbesc și să mă întreb ce l-a deranjat cu adevărat pe maestrul Cristoiu atât de mult încât să vorbească împotriva unui om căruia i-a semnat inclusiv o prefață de carte. Nu am să-l atac pe domnul Cristoiu și nu am sa vorbesc despre mesele de prânz luate cu domnia sa la restaurantul/cafeneaua soției mele sau la restaurante ale prietenilor mei, unde îl invit în orice zi pentru a dialoga pe modelul Capșa, Nestor sau Oteleșanu, adică 3 dintre locurile de referință unde se întâlneau jurnaliștii, artiștii, influenceri ai perioadei interbelice, a declarat Rareș Bogdan conform Ştiri pe Surse.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...