spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightCristiana Anghel: Charlie Hebdo, o blasfemie

Cristiana Anghel: Charlie Hebdo, o blasfemie

-

Senatoarea PC Cristiana Anghel face „precizări” cu privire la afirmaţiile sale privind atacul de la Paris. „Să-i văd pe toţi cei care s-au solidarizat cum vor percuta când nu vor mai avea niciun fel de intimidate prin repunerea pe tapet a legii big brather (sic!)”.
„PRECIZARE la „JE NE SUIS PAS CHARLIE”

- Reclama -

Deplâng în primul rând moartea cetăţenilor nevinovaţi, omorâţi la Paris. (Unii ar spune că au fost victime colaterale – Doamne!!!!)

Îmi pare rău că au fost executaţi ziariştii. Nu asasinatul este calea…

Dar niciodată nu voi dori şi nici nu voi putea să fiu ca ei.

Aceasta este una dintre „caricaturi”. (Cer iertare că mi-am permis să o postez. O fac doar pentru a argumenta refuzul meu de a fi Charlie…)

Eu sunt creştină. Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh sunt Sfânta Treime. Dacă blasfemia aceasta reprezintă dreptul la liberă exprimare, atunci repet: dreptul la liberă exprimare nu este un drept absolut! (Şi Constituţia noastră zice la fel!)

PS Să-i văd pe toţi cei care s-au solidarizat cum vor percuta când nu vor mai avea niciun fel de intimidate prin repunerea pe tapet a legii big brather (sic!). Da-i, Doamne, românului, mintea de pe urmă!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...