spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăPoliticaCristian Rizea a început campania electorală pentru Primăria sectorului 5

Cristian Rizea a început campania electorală pentru Primăria sectorului 5

-

Deputatul PSD, Cristian Rizea, care este și președintele sectorului 5, a început neoficial campania electorală pentru Primăria sectorului 5. Actualul primar al sectorului, Marian Vanghelie a fost dat afară din PSD și în prezent este arestat. Rizeas și-a anunțat deja intenția de a candida la Primărie, anul viitor.

- Reclama -

Marți, 31 martie, președintele PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, a avut mai multe întâlniri în piața Rahova cu producători și comercianți care își desfășoară activitățile în zonă, aceștia aducându-i la cunoștință problemele cu care se confruntă zi de zi.Totodată, deputatul Rizea s-a întâlnit și cu cetățenii care locuiesc în imobilele de pe strada Amurgului, blocuri aflate într-o stare avansată de degradare, și unde solicitările făcute către autoritățile locale de către cei care locuiesc acolo așteaptă de 10 ani o rezolvare, se arată într-un comunicat al PSD sector 5.“Vreau să mulțumesc cetățenilor din sectorul 5, atât celor cu care m-am întâlnit în piața Rahova, cât și celor din blocurile din strada Amurgului pentru modul foarte prietenos în care m-au primit, și vreau să-i asigur că atât eu câtși organizația PSD Sector 5 vom întreprinde toate demersurile legale pentru a încerca să rezolvăm problemele cu care aceștia se confruntă.”, a declarat președintele PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...