spot_img
-0.9 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022
AcasămediuCristian Diaconescu s-a hotărât unde va candida la parlamentare

Cristian Diaconescu s-a hotărât unde va candida la parlamentare

-

În cadrul conferinţei de presă săptămânală a PMP Argeş, alături de preşedintele Cătălin Bulf a fost prezent şi Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP la nivel naţional. Conform liderului PMP Argeş, Cristian Diaconescu, argeşean la origine, mai exact din comuna Stâlpeni, va fi numărul 1 pe lista de Senat, scrie Universul Argeșean.

„Domnul Cristian Diaconescu este candidatul PMP Argeş la Senat, pe locul 1. Dânsul este argeşean de-al nostru şi doreşte să fie alături de concetăţenii din Argeş. Este un om cu multă experiență politică şi un diplomat autentic, iar acest lucru va fi un beneficiu pentru judeţul nostru să aibă în Parlament un om de talia domniei sale”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Diaconescu a fost ministru de externe și de justiție, dar și șef al Cancelariei Prezidențiale. A fost membru PSD și mai apoi UNPR.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...