spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeCristian Borcea trebuie să plătească o cauțiune de 2 milioane lei

Cristian Borcea trebuie să plătească o cauțiune de 2 milioane lei

-

Procurorii DIICOT au stabilit, pentru Cristian Borcea control judiciar pe o cauţiune de două milioane de lei, după ce acesta a fost audiat mai multe ore la sediul unităţii de parchet, în dosarul în care e vizat de spălare de bani şi evaziune fiscală, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

- Reclama -

Procurorii DIICOT au efectuat, vineri, mai multe percheziţii domiciliiare, între care şi la casa lui Cristian Borcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au avut loc în Bucureşti, Ilfov, Brăila şi Constanţa. Prejudiciul este de aproape 40 de milioane de lei.

Cristian Borcea a fost eliberat din închisoare în luna iulie, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiţionată. El a ispăşit pedeapsa dispusă în dosarul transferurilor de jucători.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...