spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăhighlightVIDEO: CRIN ANTONESCU: Mă retrag la finalul mandatului

VIDEO: CRIN ANTONESCU: Mă retrag la finalul mandatului

-

La finalul mandatului de senator (n.red-2016) cel mai probabil mă retrag, a declarat Crin Antonescu duminică seară la B1 TV. Am nostalgia să mă retrag la catedră, am cărți de scris, cărți de citit, a spus Antonescu.

„Sunt foarte mulțumit de deciziile pe care le-am luat, în sensul retragerii mele, dintr-un act exclusiv de voință, din postura de lider politic. Am un mandat de parlamentar pe care îl voi duce la capăt, din respect pentru alegători, dar sub nicio formă nu intenționez să revin în vârful activității politice, în vâltoarea politică. Foarte probabil, mă retrag din politică, la finalul acestui mandat”, a spus Antonescu.
„Nu s-a întâmplat nimic peste noapte, s-au întâmplat multe în ani. În politica românească există extrem de multă mizerie, agresivitate, incultură, lucruri imorale. Și când vine un moment în care ți se umple paharul, dacă scopurile tale nu mai pot fi atinse, de ce ai mai rămâne? Rezultatul acelor alegeri, implicarea și modul de raportare a unor oameni au cântărit. În momentul în care foarte mulți oameni pe care îi susținusem ajung în arest, te pun în situația să te reevaluezi ca lider. La fel, și când nu ești înțeles”, a adăugat fostul lider PNL.
Întrebat cu ce se va ocupa după ce își va încheia orice activitate politică, Antonescu a răspuns: „Mi-ar plăcea să revin la o catedră, să scriu, sunt atâtea cărți necititate poate una nescrisă. Sunt atât de multe lucruri minunate în afară de politică pe lumea asta”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img