spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăEconomieCrește prețul la parcare în București

Crește prețul la parcare în București

-

De la 1 iulie, şoferii vor plăti mai mult pentru a-şi parca maşinile în Bucureşti, a decis Consiliul General al Capitalei. Vor exista trei zone cu parcări amenajate, cu trei tarife diferite, transmite Radio România Actualități.

- Reclama -

În zona 0, cuprinsă între Intercontinetal, Universitate, Cocor şi Unirea, o oră de parcare va costa 10 lei, iar pentru un timp de parcare mai mare de două ore şoferii vor plăti 20 de lei pe oră.

În zona 1, cuprinsă între perimetrul inelului 1 de circulaţie al oraşului, parcarea va costa 5 lei pe oră, iar după două ore, preţul se va dubla.

Pentru restul Capitalei, tariful creşte de la 1,5 la 2,5 de lei pe oră pentru primele două ore şi la 5 lei pentru fiecare oră suplimentară. Pe timpul nopţii, taxa de parcare va fi mult mai mică. În acelaşi timp, tariful pentru deblocarea unui autovehicul rămâne acelaşi, 200 de lei plus TVA.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...