spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasămediuCreierul afacerilor unuia dintre cei mai influenți oameni din Transilvania, călcat de...

Creierul afacerilor unuia dintre cei mai influenți oameni din Transilvania, călcat de DNA în dosarul Strutinsky

-

Procurorii DNA au făcut percheziții joi și la Cluj, la un om de încredere al lui Arpad Paszkany, Florin Ciorca, cel care administrează toate firmele lui ”Arpi”, transmite Stiri de Cluj.
Perchezițiile fac parte dintr-un dosar început la Constanța. Joi dimineața, procurorii DNA au făcut percheziții la București, Constanța și Cluj.
Procurorii DNA fac percheziţii la locuinţa administratorului SC Property Developement TWO SRL din Bucureşti, Asi Kahana, la Vasile Florin Ciorca din Cluj-Napoca şi la Carmen Ghermuş (fostă Iorga) din Eforie Nord, aceasta din urmă fiind o persoană de încredere a lui Strutinsky.
Florin Ciorca este administratorul celor mai importante societati ai lui Arpad Paszkany: Cartierul Tineretului, care nu a mai dezvoltat cartierul de locuinte, Fotbal Club CFR 1907, dar și Sigma Residence. Clubul de fotbal CFR Cluj a intrat ieri in insolventa la Tribunalul COMERCIAL Cluj, iar echipa a fost depunctata cu 24 de puncte, fiind pe ultimul loc in clasamentul Ligii I, scrie Gazeta de Cluj.
Árpád Zoltán Pászkány este considerat unul din cei mai influenți oameni de afaceri din Transilvania.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img