spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeCredite ipotecare cu dobânzi mai scăzute şi scadenţe mai lungi vor fi...

Credite ipotecare cu dobânzi mai scăzute şi scadenţe mai lungi vor fi oferite persoanelor cu venituri medii din Turcia care vor să-şi cumpere locuinţe noi

-

Credite ipotecare cu dobânzi mai scăzute şi scadenţe mai lungi vor fi oferite persoanelor cu venituri medii din Turcia care vor să-şi cumpere locuinţe noi, a anunţat miercuri ministrul de Finanţe Nureddin Nebati, la o conferinţă de presă, transmite Reuters.

Credite ipotecare în valoare de până la cinci milioane lire turceşti (266.823 dolari), scadenţa de până la 15 şi rate ale dobânzii începând de la 0,69% vor fi acordate în cadrul programului „Noua mea casă” cetăţenilor cu venituri medii, a declarat Nebati.

Împrumuturile cu dobânzi favorabile vor fi extinse pentru achiziţionarea unei locuinţe noi, înainte , în timpul sau după construcţia sa. Contractorii care promis să construiască locuinţe vor beneficia de acces la un fond de garantare a creditelor, care va acorda finanţare de aproximativ 25 miliarde lire turceşti, a precizat ministrul de Finanţe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img