spot_img
31.5 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeCRAIOVA/ Interlopi și foști ofițeri din serviciile de informații, angrenați în lupta...

CRAIOVA/ Interlopi și foști ofițeri din serviciile de informații, angrenați în lupta electorală

-

Este ultima săptămână de campanie electorală și, în lumina ultimelor sondaje de opinie, se fac și desfac alianțe, cu sprijinul clanurilor de interlopi, conectate la politicieni locali, dintre care unii proveniți din serviciile de informații.

- Reclama -

Fostul primar PDL Aurică Solomon, acum candidat la funcția de primar al Craiovei, dar din partea Partidului Ecologist Român, a apelat la membrii clanului „Pară”, din cartierul Craiovița Nouă, pentru a-l susține în campania electorală. Asta după ce candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, a obținut sprijinul clanului de interlopi „Vaticanu”, din temutul cartier craiovean Fața Luncii, fapt relatat în mod repetat, de presă, în ultima perioadă.

Interesant este faptul că pe locul 7 al listei de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova se regăsește și comisarul-șef în rezervă Georgel Enescu, demis din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj în 2008, din cauza răfuielilor dintre clanul de interlopi „Pară” și firma de pază a lui „Enryco” (Constantinescu).

La fel de interesant este faptul că atunci când Georgel Enescu era complice al clanului „Pară” primar al Craiovei era Aurică Solomon, iar prefect al județului Dolj era Nicolae Giugea. Iată că vechile frății dintre Enescu, Solomon, Giugea și „Pară” nu se uită!

Demis cu surle și trâmbițe din cauza legăturilor cu interlopii, Georgel Enescu a fost pus ofițer la dispoziția IGPR, pentru a fi numit, apoi, șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) Olt, apoi transferat la instituția omoloagă din Dolj, fostul temut Doi Și-un Sfert!

Culmea ironiei, Georgel Enescu și-a sfârșit cariera în MAI cu funcțiile de șef al Postului de Poliție Rurală Stoina (Olt) și Bălcești (Vâlcea)!

În plin scandal al legăturilor dintre lumea interlopă și șefii Poliției Române, soldat cu demiterea chestorului Liviu Vasilescu din fruntea IGPR, din cauza legăturilor cu temutul clan „Duduianu”, ai cărui cumetri sunt „Vaticanii” din Craiova, candidatul PNL Nicolae Giugea a apelat la sprijinul acestora, în încercarea de a câștiga Primăria Craiova. Iar candidatul PER Aurică Solomon a cerut sprijinul clanului „Pară”, din cauza căruia a fost demis chestorul Georgel Enescu, aflat acum pe lista de candidați PNL.

Surse politice precizează că președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, fost șef PDL, l-a plasat pe Georgel Enescu (de asemenea fost susținător PDL) pe listele PNL Craiova, pentru a putea „întoarce armele” împotriva lui Nicolae Giugea (impus de însuși Ludovic Orban, de la București) și pentru a-l susține, pe ultima sută de metri, pe Aurică Solomon, fost primar PDL al Craiovei, pentru un nou mandat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...