spot_img
16.6 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCozmin Gușă și Mitică Dragomir au anunțat lansarea unei coaliții anti-Clotilde Armand

Cozmin Gușă și Mitică Dragomir au anunțat lansarea unei coaliții anti-Clotilde Armand

-

Într-o declarație în exclusivitate, în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul TV Realitatea PLUS, Cozmin Gușă și Mitică Dragomir au anunțat lansarea unei coaliții anti-Clotilde Armand, actuala primăriță a Sectorului 1 al capitalei, care a distrus cu totul acest sector prin deciziile sale.

Clotilde Armand s-ar folosi de Poliția locală pentru a-și urmării contracandidații, printre care se numără și liberalul George Tuță. Clotilde Armand este acuzată și că s-ar folosi de autorități pentru a-și face campanie prin cartierele din Sectorul 1. Lui Armand ar fi trebuit să i se facă cel puțin un dosar penal, pentru neregulile din timpul alegerilor, dar se pare că este protejată de entități mai mult sau mai puțin ascunse. Consultantul politic Cozmin Gușă a dezvăluit cine îi ține spatele primăriței.

- Advertisement -

„Clotilde Armand este protejată de Ambasada Franței, corect, dar pe locul 3. Pe locul 2, apropo de cine o protejează pe Clotilde Armand de a putut să scape de niște fapte egale cu condamnarea la pușcărie, este cealaltă ambasadă, cea a SUA. Ea, chiar dacă este născută în coloniile franceze, ’primul copil alb din Guadalupe’, cum zice ea, primii bani, primele milioane le-a făcut cu Bechtel, prin tunul dat la autostrada Transilvania. Afacerea nu a fost anchetată deoarece șmecherii noștri au ‘pierdut’ contractul cu Bechtel, dacă ne amintim, de la Boagiu până la Șova, nu a mai găsit nimeni contractul și au amenințat americanii că dacă-l găsesc îi bagă pe toți la pușcărie, apropo de Ponta care a ascuns și el contractul. Din acest miliard, bani foarte mulți acum 20 și ceva de ani, câteva milioane, vreo 8, dacă nu mă înșel, a luat și Clotilde Armand din consultanță. Dar protecția numărul 1 Clotilde Armand o are de la Laura Codruța Kovesi, care este prietenă excepțională cu Armand. Deci, 1. Laura Codruța Kovesi, 2. Ambasada Statelor Unite și 3. într-adevăr, Ambasada Franței, care mai are încă ceva influență în justiție.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img