spot_img
22.2 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeCozi în UK la lansarea cărții Printului Harry

Cozi în UK la lansarea cărții Printului Harry

-

Numeroşi cititori din Marea Britanie au aşteptat la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a autobiografiei ducelui de Sussex, care a ajuns pe rafturile librăriilor la miezul nopţii de luni spre marţi, informează DPA şi PA Media conform Agerpres.

Magazine de pe întreg teritoriul ţării şi-au redeschis uşile marţi la ora locală 00:00 cu prilejul lansării oficiale a controversatei autobiografii a prinţului Harry, ”Spare”, după ce fragmente din carte au ajuns deja în presă, iar volumul a fost deja pus în vânzare mai devreme, săptămâna trecută, în Spania.

- Advertisement -

Câteva persoane aşteptau în faţa magazinului WH Smith din Gara Victoria, în centrul Londrei, pentru a se numără printre primii posesori ai volumului de memorii, un potop de dezvăluiri-bombă şi detalii intime despre viaţa şi familia prinţului Harry.

După ce angajaţii au deschis uşile magazinului, un grup de reporteri şi cumpărători au intrat nerăbdători şi s-au aşezat în jurul volumelor, aşezate pe o masă şi învelite într-un ambalaj de culoare neagră.

Fotografii au imortalizat momentul în care primii clienţi şi-au primit exemplarele, după care angajaţii au început să lipească etichete cu jumătate de preţ pe volume şi le-au aşezat pe rafturile amenajate special în apropierea intrării în magazin.

Profesorul Chris Imafidon, preşedinte al organizaţiei caritabile Excellence in Education, cu sediul în oraşul Epping, comitatul Essex, care s-a aflat primul la coadă şi a cumpărat trei exemplare, a spus că vrea să afle povestea ”direct de la sursă”.

Chris Imafidon, care s-a aşezat la coadă cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a declarat pentru agenţia PA că a aşteptat în Gara Victoria încă de la ora 21:30 ca să poată cumpăra un exemplar.

El a mai spus că este ”extrem de curios” să afle motivele pentru care Harry a părăsit casa regală, adăugând: ”Sunt mai degrabă un admirator al familiei regale decât al membrilor ei, întrucât familia regală a făcut mai multe pentru mine şi organizaţia mea caritabilă decât oricare politician”.

El a mai declarat că este ”uluit” de dezvăluirile extrem de detaliate pe care ducele de Sussex le-a făcut despre momente din viaţa privată a familiei sale.

”De ce? De ce? Nu e nevoie de toate astea ca să ai vânzări. Poţi vinde o carte dacă eşti pălăria prinţesei Diana, câinele prinţesei Diana sau orice altceva… dacă ai o legătură cu Diana, ai oricum vânzări. De ce să mergi atât de departe? ”, a mai spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img