spot_img
5.9 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022
AcasăALEGERI 2020Costel Tablă, șmecherii cu finii

Costel Tablă, șmecherii cu finii

-

Soţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, cuplu care îl are drept naş pe preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, a ajuns muzeograf la Palatul Culturii, după o rocadă care pune multe semne de întrebare.Mai exact, potrivit surselor Ziarului de Iaşi, Luminiţa Afloarei, soţia lui Sorin Afloarei, a fost mai întâi angajată, la finalul anului trecut, la Consiliul Judeţean, pe un post administrativ. Aceasta nu a apucat însă să facă nici măcar o zi de muncă la noul serviciu, că a şi fost detaşată pe postul de muzeograf la Palatul Culturii. Ceea ce pune multe semne de întrebare este faptul că, la bază, Luminiţa Afloarei are drept specializare arta, iar postul pe care a ajuns în prezent este chiar muzeograf la Muzeul de Artă din cadrul Palatului Culturii. Prin urmare, putem trage concluzia că angajarea la Consiliul Judeţean nu a fost decât o modalitate prin care soţia vicepreşedintelui Sorin Alfoarei să fie „paraşutată” mai apoi pe un post călduţ, scrie Ziarul de Iași.

Un alt semn de întrebare este legat de postul pe care Luminiţa Afloarei a fost angajată la Consiliul Judeţean, instituţia neavând în organigramă vreun post de muzeograf. Scăparea vine însă de la Codul Muncii, care spune că „detaşarea” poate fi făcută „în mod excepţional” şi în cazul în care „felul muncii” se modifică. O altă prezenţă a PNL la Palatul Culturii este cea a lui Carmil Chelaru, preşedintele PNL Tineret din Iaşi, care a fost şi el angajat aproape prin aceeaşi metodă, mai afirmă sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...