Corina Crețu îl dă de gol pe Timmermans

0
95

Comisarul european Corina Creţu a precizat joi că în Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a României privind modificările la legile Justiţiei, ea subliniind că afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa sa „se bazează pe dezinformare”.

First Vice-President of European Commission Frans Timmermans shouts at the end of his speech during the XI Party of European Socialists Congress at the University Institute of Lisbon (ISCTE) on December 8, 2018 in Lisbon. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP) (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)

„Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre domnul Liviu Dragnea şi alţi oameni ai săi: eu fac parte din Colegiul Comisarilor, nu din Consiliul de Miniştri – unde se reunesc miniştrii guvernelor naţionale (deci inclusiv ai Guvernului României)! În Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori. Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează şi sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze şi mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!”, a scris Corina Creţu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia sa a venit după ce liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat că „doamna Corina Creţu a votat împotriva României”