spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăMehedințiCOPIII DIN CADRUL CENTRULUI ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ “CONSTANTIN PUFAN” VOR INTRA...

COPIII DIN CADRUL CENTRULUI ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ “CONSTANTIN PUFAN” VOR INTRA ÎN IMOBILUL REABILITAT LA ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR

-

Lucrările s-au intensificat în cadrul proiectului de modernizare și extindere a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan”, implementat de Consiliul Județean Mehedinți. În aceste condiții, constructorul dă asigurări că în două luni, copiii se vor putea muta urmând să continue lucrările în zona extinsă în cadrul proiectului.

- Reclama -

S-a lucrat la interiorul, exteriorul și s-a înlocuit acoperișul școlii, s-a demolează vechea cantină și s-a construit un nou corp pentru această destinație la parter, iar birourile vor fi amenajate la etaj. Totodată se lucrează la construirea unei săli de sport cu spații de recuperare.

- Advertisement -

Acesta este unul dintre cele mai dificile proiecte, dar vă asigur că la final, vom avea o clădire modernă, în care copiii cu nevoi speciale să beneficieze de un mediu școlar incluziv, iar drepturile și demnitatea să le fie respectare!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img