spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăALEGERI 2020Controversatul Secureanu judecat pentru corupție la o reuniune USR-PLUS cu Dacian Cioloș...

Controversatul Secureanu judecat pentru corupție la o reuniune USR-PLUS cu Dacian Cioloș și un secretar de stat

-

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, trimis în judecată de DNA pe 15 mai 2017 că și ar fi însuşit peste 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, a fost prezent la o întâlnire politică organizată de USR-PLUS în Amfiteatrul din Parcul Central din Zalău, la care a fost prezent și copreședintele Alianței, Dacian Cioloș – europarlamentar și liderul Grupului Renew Europe din Parlamentul European, transmite Monitorul de Sălaj.

- Reclama -

Copreședintele USR-PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș, a transmis presei locale că medicul ar fi fost prezent doar în pauza dintre întâlnirea secretarului de stat George Cățean cu fermierii și cea cu membrii USR-PLUS. Înainte de începerea ședinței de partid la care a participat și Dacian Cioloș, doctorul Florin Secureanu ar fi fost invitat să părăsească locația și nu i s-ar fi permis să participe la discuții, susține acesta.

La eveniment au luat parte toți aleșii locali ai USR-PLUS, subprefectul Andreea Ciortea, deputatul Alin Prunean, consilieri locali și județeni. De la eveniment a lipsit senatorul USR, Cosmin Viașu.

Florin Secureanu este judecat pentru delapidare (cinci fapte, din care una cu consecinţe deosebit de grave) şi luare de mită. Secureanu activează în prezent la Spitalul Orășenesc Jibou unde este medic balneolog.

Apariția medicului Florin Secureanu, inculpat într-un dosar penal al DNA, la o întâlnire de partid unde era prezent și Dacian Cioloș i-a lăsat pe toți cu gura căscată și nimeni nu înțelegea prezența acestuia la eveniment, notează presa locală.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...