spot_img
1.4 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăcoronavirusControversatul ministru german al Sănătății îi face proști pe cei care cred...

Controversatul ministru german al Sănătății îi face proști pe cei care cred că pandemia COVID s-a încheiat: Vrea o lege privind protecția împotriva infecțiilor

-

„Din păcate, pandemia nu s-a încheiat – va trebui să ne așteptăm la mai multe infecții și la noi variante în toamnă”, a subliniat Lauterbach. Germania trebuie să se pregătească pentru asta, altfel „ar fi o prostie colectivă și un scandal”, a declarat controversatul ministru al Sănătății german Karl Lauterbach conform Ziarului Românesc din Germania.

- Reclama -

Lauterbach a subliniat cu doar câteva săptămâni în urmă că s-ar putea dezvolta cu siguranță o variantă ucigașă corona – contagioasă ca Omicron, periculoasă ca Delta. 

Lauterbach solicită o nouă lege privind protecția împotriva infecțiilor:

Potrivit lui Lauterbach, ministerul său dezvoltă deja o nouă strategie de vaccinare, testare și tratament. De asemenea, a făcut campanie pentru o nouă lege privind protecția împotriva infecțiilor, care nu ar trebui să se limiteze la cerința de a purta o mască în interior. 

Versiunea actuală privind măsurile Corona este valabilă până pe 23 septembrie. În consecință, gura și nasul trebuie acoperite în unități de îngrijire, spitale, alte unități de îngrijire a sănătății, anumite locuri de cazare comunale, în transportul public, precum și în transportul aerian și de călători pe distanțe lungi.

„Ceea ce avem acum nu va fi suficient”, a avertizat expertul în sănătate, potrivit Merkur.de.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img