spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeControversatul Frank Timiș vrea să dea un nou tun

Controversatul Frank Timiș vrea să dea un nou tun

-

Controversatul om de afaceri Frank Timiș, ale cărui principale afaceri din domeniul mineritului sunt în colaps, a fost dezvăluit drept cel mai mare acționar al primei companii specializate în minerit criptomonede listată pe segmentul principal al Bursei de la Londra, scrie Profit.ro.

- Reclama -

Noua sa direcție de business a fost făcută public într-un scandal în care Timiș cere demisia fondatorilor companiei. Argo Blockchain este vedeta bursei londoneze, după ce a atras 25 milioane de lire la listarea sa din vara anului trecut, în contextul în care era o firmă cu mai puțin de 1 an vechime. Acum, date analizate de Profit.ro relevă că acționarii companiei au fost anunțați că o firmă controlată indirect de Frank Timiș cere demisia președintelui executiv Jonathan Bixbay și a directorului executiv Mike Edwards, o pereche de antreprenori în serie din Canada care au pus bazele Argo Blockchain, și a tuturor directorilor din Consiliul de Administrație. Până la acest scandal nu se cunoștea faptul că First Investments, care deține aproape 14% din Argo Blockchain – ceea ce îl face cel mai mare acționar, este o firmă a lui Frank Timiș.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...