Controversatul BMW condus de Liviu Dragnea

0
418

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat, miercuri, că din chitanţele postate pe Facebook marţi seara de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în care apare şi seria de şasiu, reiese că acesta a condus pe drumul de la mare spre Bucureşti un autoturism BMW seria 7, care valorează peste 100.000 de euro.

Deputatul USR a mai spus că Liviu Dragnea ”probabil nu are nimic de ascuns”, drept pentru care a prezentat acele chitanţe.

O fotografie a limuzinei a apărut pe internet miercuri seară.

”Probabil nu are nimic de ascuns. Cum spuneam este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie când se depun”, a mai spus Ionuţ Moşteanu.

Pe drumul de întoarcere de la mare din minivacanţa de 1 Mai, liderul PSD a răspuns, duminică seara, în timp real comentariilor de pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea s-a lansat în discuţii despre cum a fost prins în traficul pe Autostrada Soarelui, însă un internaut şi-a exprimat neîncrederea legată de persoana care posta mesajele şi i-a cerut lui Dragnea să-şi facă un selfie. În schimbul solicitării, el a pariat o navetă de bere, pe care va trebui să i-o ducă la sediu liderului PSD, după ce s-a declarat convins de identitatea celui care posta .