spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeCONTRACTUL PENTRU DOTAREA AMBULATORIULUI SPITALULUI DIN VÂNJU MARE A FOST SEMNAT

CONTRACTUL PENTRU DOTAREA AMBULATORIULUI SPITALULUI DIN VÂNJU MARE A FOST SEMNAT

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat vineri, la Ministerul Sănătății, contractul de finanțare pentru obiectivul “Înființare și dotare ambulatoriu în cadrul secției externe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, situat în orașul Vânju Mare”, în valoare de 5,8 milioane lei.

Finanțarea provine din Planul Național de Redresare și Reziliență, iar 1,8 milioane lei reprezintă contribuția proprie a Consiliului Județean Mehedinți.

- Advertisement -

În cadrul proiectului se vor achiziționa aparatură și echipamente medicale pentru cabinetele ambulatorii de medicină internă, obstetrică – ginecologie, chirurgie generală și radiologie.

“Le mulțumesc domnului ministru, Alexandru Rafila și secretarului de stat, Alexandru Rogobete, pentru susținerea acestui proiect care completează investițiile aflate deja în implementare la clădirea fostului Spital Vânju Mare, pentru care, de asemenea, Consiliul Județean Mehedinți a primit sprijin financiar de la Ministerul Sănătății.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img