spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăMehedințiCONTRACTUL DE FINANȚARE A LUCRĂRILOR DE REABILITARE PE DJ 606A, ÎNTRE DUMBRAVA...

CONTRACTUL DE FINANȚARE A LUCRĂRILOR DE REABILITARE PE DJ 606A, ÎNTRE DUMBRAVA ȘI PLOPI, A FOST SEMNAT

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru finanțarea în cadrul Programul Național “Anghel Saligny” a obiectivului “Reabilitare/Modernizare DJ 606A, pe tronsonul Dumbrava (sfârșit sector modernizat) – Plopi (int. cu DJ 561A)”, în lungime de 12,921 km, cu o valoare de 36.685.092,68 lei, cu TVA.

“Pentru a reduce timpii de implementare, Consiliul Județean Mehedinți a demarat licitația pentru proiectare și execuție la începutul anului, iar în această perioadă se evaluează ofertele. Avem speranța că în câteva luni, vor și începe lucrările.

- Advertisement -

În acest context, am participat astăzi, la o ședință a Consiliului Local Dumbrava, întrucât principalii beneficiari ai acestei investiții sunt locuitorii comunei. Sunt convins că vor sprijini lucrările și m-am bucurat să îi văd mulțumiți că o promisiune pe care le-am făcut-o cu ceva timp în urmă, este dusă la îndeplinire!

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img