spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăMehedințiCONTRACTUL DE FINANȚARE A LUCRĂRILOR DE REABILITARE PE DJ 606A, ÎNTRE DUMBRAVA...

CONTRACTUL DE FINANȚARE A LUCRĂRILOR DE REABILITARE PE DJ 606A, ÎNTRE DUMBRAVA ȘI PLOPI, A FOST SEMNAT

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru finanțarea în cadrul Programul Național “Anghel Saligny” a obiectivului “Reabilitare/Modernizare DJ 606A, pe tronsonul Dumbrava (sfârșit sector modernizat) – Plopi (int. cu DJ 561A)”, în lungime de 12,921 km, cu o valoare de 36.685.092,68 lei, cu TVA.

- Reclama -

“Pentru a reduce timpii de implementare, Consiliul Județean Mehedinți a demarat licitația pentru proiectare și execuție la începutul anului, iar în această perioadă se evaluează ofertele. Avem speranța că în câteva luni, vor și începe lucrările.

În acest context, am participat astăzi, la o ședință a Consiliului Local Dumbrava, întrucât principalii beneficiari ai acestei investiții sunt locuitorii comunei. Sunt convins că vor sprijini lucrările și m-am bucurat să îi văd mulțumiți că o promisiune pe care le-am făcut-o cu ceva timp în urmă, este dusă la îndeplinire!

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img