spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Continuă scandalul în PSD Caraș Severin: Oamenii nu sunt proști

Continuă scandalul în PSD Caraș Severin: Oamenii nu sunt proști

-

”Iar ce se întâmplă acum în PSD Caraş-Severin este grav. Execuţi şase şefi de organizaţii din judeţ? Patru primari, doi consilieri. Păi rămâi sărac în PSD, pentru că oamenii nu sunt proşti şi pe mine zilnic mă sunt oamenii să îmi spună că nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Ei s-au folosit de voturile noastre, noi de ei, nu“, a declarat deputatul PSD de Caraș Severin Marius Damian pentru Caon.

- Reclama -

„Suspendările ştiţi de la ce au plecat? De la o listă cu 69 de semnături ale membrilor PSD din judeţ care voiau alegeri. Interimatul durează de prea mult timp. Am avut discuţii şi la Bucureşti despre când facem alegerile şi mi s-a spus să mai aşteptăm cu pandemia. Un Birou Judeţean interimar nu poate aplica astfel de sancţiuni, nu este statutar. Sau dacă poate, prima dată lucrurile se discută. Nu poţi să îl suspenzi pe Luca de la Oţelu Roşu care a câştigat toate alegerile. Sau pe Crina care a fost un lider al PSD, a fost viceprimarul Reşiţei, ţi-a adus mereu voturi. Crina şi Stuparu sunt oameni cu imagine în societate, nu îi poţi trata ca pe nişte necunoscuţi. Cum să mai stea Ursu în PSD când ei ştiu ce au făcut cu el. Sau cu Torma de la Moldova Nouă. Spui de Jivan că a fost o escroacă, dar tu faci lucruri de 10 ori mai urâte decât a făcut ea”, mai susține Damian.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...