spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăMehedințiConsiliul Județean Mehedinți a lansat procedura de licitație pentru proiectul de infrastructură...

Consiliul Județean Mehedinți a lansat procedura de licitație pentru proiectul de infrastructură rutieră “Modernizare/reabilitare DJ 607B, Magheru – Bunoaica”

-

Consiliul Județean Mehedinți a lansat procedura de licitație pentru proiectul de infrastructură rutieră “Modernizare/reabilitare DJ 607B, Magheru – Bunoaica”, în lungime de 19,3 km.

- Reclama -

Obiectivul a primit finanțare în cadrul Programului Național “Anghel Salingy”, alături de alte 4 proiecte ale Consiliului Județean Mehedinți.

Licitația a fost lansată în data de 15 ianuarie pentru proiectare și execuție pot fi depuse până în data de 20 februarie.

“Odată ce se va implementa acest proiect, întreg drumul județean 607 B va fi reabilitat/modernizat, întrucât, în anii trecuți, alte patru tronsoane din acest drum au beneficiat de proiecte de modernizare ale Consiliului Județean Mehedinți.

Drumul 607 B face legătura cu zona de nord a județului și așa cum am promis, ne propunem să avem drumuri foarte bune către una dintre principalele zone turistice din județ, unde turiștii să ajungă în cele mai bune condiții!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img