spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeConsilierul şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev afirmă că unele țări partenere...

Consilierul şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev afirmă că unele țări partenere îndeamnă Ucraina să capituleze

-

Mihailo Podoliak, consilierul şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev, a lansat un apel către comunitatea internaţională să înceteze să mai facă Ucrainei oferte de capitulare sub masca diplomaţiei, într-un mesaj postat pe Twitter miercuri seara, potrivit agenţiei ucrainene de presă Ukrinform.

- Reclama -

„Când cineva vorbeşte de o ‘reglementare diplomatică’, acesta propune de fapt ca Ucraina să dea curs ultimatumului dat de Rusia: să-şi dea teritoriile şi să-şi recunoască înfrângerea. Poporul ucrainean nu va fi niciodată de acord cu aceasta. Astfel încât am o rugăminte: nu mai propuneţi Ucrainei capitularea sub masca diplomaţiei!”, susţine Podoliak în mesajul său.

Federaţia Rusă încearcă să-i determine pe partenerii Ucrainei să exercite presiuni asupra preşedintelui Volodimir Zelenski pentru a accepta ultimatumul Federaţiei Ruse la masa negocierilor şi îngheţarea conflictului, a declarat Mihailo Podoliak într-un interviu acordat la sfârşitul lunii octombrie postului de televiziune german Welt.

Doar că îngheţarea conflictului înseamnă acordarea unui respiro Moscovei pentru a se pregăti de continuarea invaziei, a subliniat Podoliak, citat de Ukrinform.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img